ГІД З ДЕРЖАВНИХ ПОСЛУГ

Фото без опису

 

 

14 Лютого, 2022 р., 16:28
Як оформити статус податкового резидента, довідку про відсутність заборгованості чи зареєструвати книгу обліку розрахункових операцій без зайвого клопоту, розповість Гід з державних послуг.  Для вашої зручності підготували добірку фінансових держпослуг для бізнесу: 
09 Лютого, 2022 р., 11:42
Плануєте зайнятись сільськогосподарською діяльністю? Гід з державних послуг підкаже, як це зробити. Підготували для вас добірку послуг для аграріїв на Гіді. 
31 Січня, 2022 р., 16:45
Плануєте зареєструвати земельну ділянку, затвердити проєкт землеустрою або внести відомості про межі частини ділянки до Державного земельного кадастру? Гід з державних послуг підкаже як та за який час це можна зробити.  Для вашої зручності підготували добірку земельних дозвільних послуг на Гіді.
25 Січня, 2022 р., 15:20
Бажаєте обміняти старий паспорт на ID, оформити біометричний для виїзду за кордон або відновити у зв’язку з втратою? Гід з державних послуг підкаже, як це зробити, за який час та які документи із собою взяти.  Зібрали для вас добірку послуг паспортного столу на Гіді.
24 Січня, 2022 р., 13:16
Уже сьогодні можна придбати ліки в аптеці за 1000 грн єПідтримки — як онлайн, так і офлайн. Скористатись послугою можуть люди, які досягли 60 років. Банки перевірятимуть вік людини в момент проведення платежу. Купити можна будь-які медикаменти як за рецептом лікаря, так і без нього. Головною умовою участі у програмі єПідтримка є «зелений» COVID-сертифікат у Дії. Витратити 1 000 грн можна впродовж 4 місяців.Загалом за час проєкту було подано 7,5 заявок, оформлено 8,6 млн карток та витрачено 1,6 млрд гривень. Нічого не змінюється зі старту програми — найбільше українці витрачали кошти на книги, кіно та квитки на внутрішні перевезення.• Як працює проєкт єПідтримка, можна дізнатися за цим посиланням: https://e-aid.diia.gov.ua/.• Усі запитання та інструкцію з генерування COVID-сертифікатів можна знайти тут: https://covid19.diia.gov.ua/.Проєкт реалізують Міністерство економіки України, Міністерство культури та інформаційної політики України, Національний банк України та Кабінет Міністрів України. Команда Міністерство цифрової трансформації України розробляє технічну частину в застосунку Дія.
19 Січня, 2022 р., 15:53
Отримати адміністративні послуги у сфері державної реєстрації актів цивільного стану можна у відділі державної реєстрації актів цивільного стану або ЦНАП.  Де та як швидко отримати потрібну послугу, підкаже Гід з державних послуг. 
14 Січня, 2022 р., 11:43
отримати допомогу з безробіття? Чи можна влаштувати на роботу іноземця або людину без громадянства? Скільки часу знадобиться, щоб перереєструватися в центрі зайнятості?  Усі прості відповіді на складні запитання на Гіді з державних послуг! Для вашої зручності підготували добірку найпопулярніших держпослуг, пов’язаних із працевлаштуванням.
01 Грудня, 2021 р., 09:29
Пенсії та субсидії в декілька кліків: Мінцифра запустила 7 нових послуг у Дії      Призначення та перерахунок пенсії, оформлення субсидії та довідки про страховий і трудовий стаж тепер доступні на порталі Дія. Мінцифра презентувала 7 нових соціальних послуг у Дії під час Online Summit.  Цифровізація допомагає зробити державу зручним та ефективним сервісом, який працює на людей. Мінцифра постійно вдосконалює та розширює кількість онлайн-послуг. Наша ціль — найшвидше оцифровувати ті послуги, якими користується найбільше українців. Соцпослуги щороку отримують 10 мільйонів українців. А установи, що надають їх, приймають до 18 млн заяв на рік на папері. Завдяки цифровізації соцпослуг зможемо зберегти приблизно 270 млн аркушів чи 1300 тонн паперу на рік. 
01 Грудня, 2021 р., 09:24
Соціальні послуги на Гіді | Міністерство цифрової трансформації (thedigital.gov.ua)   Отримання державних послуг має бути простим та зручним — особливо якщо йдеться про соціальні послуги. Тепер не обов'язково ходити в держоргани, щоб дізнатися, як отримати соціальні виплати. Це підкаже Гід із державних послуг. Підготували добірку соціальних послуг на Гіді: 

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь