ДИСТАНЦІЙНИЙ ЗАХІД «ІНФОРМАЦІЙНИЙ ВЕБІНАР» Вільнянської районної філії Запорізького обласного ОЦЗ

Дата: 15.05.2020 12:42
Кількість переглядів: 166

Фото без описуВ умовах карантину наші спеціалісти з профорієнтації почали застосовувати новітні форми зв’язку з безробітними громадянами, залучаючи їх до дистанційних вебінарів за допомогою платформи ZOOM.

Під час онлайн-спілкування надається інформація про особливості обслуговування клієнтів служби в період карантинних обмежень, варіанти пошуку роботи, рекрутингові послуги тощо. Ознайомлення слухачів з електронними сервісами Державної служби зайнятості, створення електронного кабінету шукача роботи і користування ним.

Впровадження нової форми дистанційної роботи з безробітними у нинішніх умовах доцільне та корисне. Це заощаджує час працівників і клієнтів, адже дає змогу одночасно надати й отримати необхідну інформацію кільком особам без фізичної присутності в одному приміщенні, береже здоров’я людей, збільшує обізнаність безробітних про умови постановки, перебування на обліку в служби зайнятості, пошук роботи тощо.

Інформацію про дату, час та тематику вебінарів викладено на сторінці Вільнянської районної філії Запорізького обласного ОЦЗ у Фейсбук за посиланням: https://facebook.com/pg/voln.rcz/events.

Взяти участь у вебінарі мають можливість не лише зареєстровані безробітні, а й особи, які шукають роботу самостійно. Для цього необхідно попередньо зареєструватись в сервісі ZOOM, встановити додаток на пристрій та приєднатись до заходу за посиланням: https://zoom.us/join.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь