Вільнянська районна філія Запорізького ОЦЗ інформує

Дата: 10.11.2020 15:56
Кількість переглядів: 200

 

Чи має потребу Запоріжжя в лікарях?

 

Фото без описуВ Україні минає восьмий місяць карантину. І поки навіть невідомо, коли всі продовжать жити у звичному режимі. Зареєстровано велику кількість людей, які  лишились роботи.  Але допомога служби зайнятості у сприянні працевлаштуванню  не зупинялась ні в гостру фазу карантину навесні, ні восени, коли ситуація ускладнилась. Навіть в таких нелегких умовах  продовжується співпраця з роботодавцями з метою укомплектування актуальних вакансій. Так, з початку карантину роботодавцями до служби зайнятості було подано 21,9 тис вакансій, працевлаштовано 19,6 тис. осіб.

А яка наразі ситуація у галузі охорони здоровя? Чи має потребу Запоріжжя в лікарях?  За коментарем ми звернулись до  директорки Запорізького обласного центру зайнятості Ірини Дуднік. «З 12 березня по 31 жовтня у базі вакансій обласної служби зайнятості налічувалось 1379 вакансій у сфері охорони здоровя та надання соціальної допомоги. Завдяки впровадженню інститутів кар’єрного радника, консультанта роботодавця, новітнім сервісам та тісної співпраці з роботодавцями за сприяння служби зайнятості було укомплектовано 1079 вакансій» .

Сьогодні в базі вакансій обласної служби зайнятості налічується 23 вакансії медичних працівників: лікар-фтизіатр, лікар-терапевт, лікар-стоматолог, лікар-педіатр, лікар-невропатолог, лікар-інфекціоніст, фельдшер з медицини невідкладних станів, головна медична сестра (головний медичний брат), рентгенолаборант, акушерка та інші.

До речі, у Вільнянську районну багатопрофільну лікарню сьогодні також потрібні медичні сестри, лікар-анестезіолог та інші медичні працівники.

 

Додаткову інформацію можна отримати у відділі надання соціальних послуг Вільнянської районної філії Запорізького ОЦЗ за номером (06143)4-19-43


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь