На вакансії з якою заробітною платою можуть розраховувати безробітні у центрі зайнятості?

Дата: 07.04.2021 15:34
Кількість переглядів: 756

 Фото без описуНаразі ринок праці доволі мобільний. Попит роботодавців залежить від економічної ситуації в країні в цілому, від розвитку окремо взятого підприємства, від сезонності та ще багатьох факторів. Але все частіше роботодавець шукає «універсального» робітника, здатного виконувати декілька функцій, здатного навчатись та готового до змін. І чим більше працівник має професійних навичок, тим більшу заробітну плату готовий надати роботодавець.

В базі актуальних вакансій, які роботодавці надали до служби зайнятості  Запорізької області станом на 06 квітня 2021р. налічується 704 вакансії, серед яких є вакансії з заробітною платою біля 20 тис. гривень. І це не керівні посади.

Так, інженеру пропонують 29,8 тис грн., водію автотранспортних засобів – 20тис., електрослюсарю (слюсарю) черговому та з ремонту устаткування – 20 тис., маляру 18,4 тис., вчителю закладу загальної середньої освіти пропонують 17,6 тис., машиністу крана автомобільного - 17 тис. грн. Ознайомитись з актуальними вакансіями Ви завжди можете на офіційному Веб сайті служби зайнятості  zap.dcz.gov.ua.

Для людей з інвалідністю також знайдеться достойна робота. Підприємства шукають фрезерувальника та токаря із заробітною платою 13 тис грн., електромонтера з ремонту та обслуговування електроустаткування (12,4 тис. грн.), начальника відділу кадрів(12 тис. грн.). та бухгалтера (12 тис. грн.).

Вже стабільно останнім часом спостерігається неабияка зацікавленість роботодавців у кваліфікованих робітниках. Працедавцям потрібні: тракторист-машиніст сільгоспвиробництва, водії, продавці, кухарі,охоронники, слюсарі, електрогазозварники, медсестри та інші представники робочих професій. Роботодавці також шукають бухгалтерів, економістів та менеджерів з відповідним досвідом роботи.

«Водночас, хочеться зауважити, що в Запорізькій області наразі  середня тривалість «життя» (укомплектування) вакансії складає 9 днів. Тож, для тих хто шукає роботу з гідною заробітною платою нагадуємо, що треба бути активними на ринку праці. Звернувшись до будь-якого центру зайнятості області або скористатись послугою «Підбір роботи он-лайн» у соціальній мережі Фейсбук, Ви завжди можете розраховувати отримати інформацію про актуальні пропозиції роботодавців», - інформує директор Запорізького обласного центру зайнятості Ірина Дуднік.

 

 

Додаткову інформацію можна отримати у відділі надання соціальних послуг Вільнянської районної філії Запорізького ОЦЗ за номером (06143)4-19-43


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь