Навантаження на 1 вак ансію у Запоріжжі зменшилось вдвічі

Дата: 22.06.2021 13:18
Кількість переглядів: 393

 

 

 

Перед роботодавці виклики: ями сьогодні постаютьсерйознВ

Фото без описуПеред роботодавцями сьогодні постають серйозні виклики: вплив на економіку та суспільство COVID-19, тенденція до збільшення трудової міграції працездатного населення, перш за все, кваліфікованих робітників та фахівців з вищою освітою, дисбалансу між попитом і пропозицією робочої сили, спричиненого негативними демографічними процесами та недосконалістю системи підготовки кадрів та ін. Завдання, що ставить перед собою служба зайнятості в цих умовах: стабільна робота підприємств всіх видів економічної діяльності, кадрове забезпечення роботодавців області, задоволення потреб шукачів роботи, урегулювання дисбалансу між попитом та пропозицією робочої сили. В рамках такої тісної співпраці кількість роботодавців, які користуються послугами центрів зайнятості щороку зростає.

Роботодавцями протягом січня-травня 2021 року до служби зайнятості було подано 13,1 тис вакансій. Станом на 01 червня зареєстровано  – 2094 вакансії, що майже на 500 вакансій більше, ніж це було станом на 1 червня 2020 року. За сприяння служби зайнятості за цей період працевлаштовано 11,2 тис осіб.  За видами економічної діяльності: 42,0 % - сільське господарство; 11,6% - переробна промисловість; 9,3% - торгівля та ремонт; 4,9 – охорона здоровя, розміщування та харчування – 4,3. Навантаження на 1 вакансію у порівнянні з минулим роком значно зменшилось: 01.06.2021 – становить 7 осіб, а 01.06.2020 – 16 осіб.

 «Служба зайнятості – сервісна структура, яка постійно впроваджує нові методи та інструменти в роботі, розширює ефективні комунікації, застосовує сучасні форми роботи, які сприяють вирішенню проблем зайнятості населення», – коментує директорка Запорізького обласного центру зайнятості Ірина Дуднік.

 

Додаткову інформацію можна отримати у відділі надання соціальних послуг Вільнянської районної філії Запорізького ОЦЗ за номером (06143)4-19-43


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь