ВЕЛИКЕ БУДІВНИЦТВО: У ЗАПОРІЖЖІ РОЗПОЧАЛИ МОНТАЖ НИЗОВОЇ ЧАСТИНИ ВАНТОВОГО МОСТУ

Дата: 13.10.2021 10:28
Кількість переглядів: 424

Фото без описуМостобудівники змонтували першу секцію прогонової будови низової частини вантового мосту (споруда № 10-н). 

Будівництво автотранспортної магістралі через р. Дніпро в м. Запоріжжя є одним із найбільших проєктів президентської програми “Велике будівництво”. Роботи на запорізьких мостах ведуться беззупинно. Щоб закінчити вчасно, мостобудівники працюють цілодобово у декілька змін.

Зазначимо, що до кінця поточного року планується відкрити для руху верхову частину вантового мосту, а низову частину - в наступні роки. Однак, мостобудівники паралельно виконують роботи по зведенню й цієї частини мосту. 

Як повідомляє Служба автомобільних доріг у Запорізькій області, процес монтажу секцій низової частини мосту аналогічний тому, що відбувався по верховій. Металеві секції доставляють з будмайданчика в районі Кривої бухти, а вже на місці їх монтують на тимчасові опори. Після зварювання секцій в єдину прогонову будову вони будуть кріпитись на ванти та опускатись на проєктні відмітки.

 

Департамент інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь