Про виконання заходів, щодо запобігання поширенню гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2

Дата: 18.10.2021 09:23
Кількість переглядів: 263

Фото без описуУКРАЇНА

ПЕТРО-МИХАЙЛІВСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА ЗАПОРІЗЬКОГО РАЙОНУ ЗАПОРІЗЬКОЇ ОБЛАСТІ

КОМІСІЯ З ПИТАНЬ ТЕХНОГЕННО-ЕКОЛОГІЧНОЇ БЕЗПЕКИ І НАДЗВИЧАЙНИХ СИТУАЦІЙ ПЕТРО-МИХАЙЛІВСЬКОЇ СІЛЬСЬКОЇ РАДИ

вул. Миру. 70 с. Петро-Михайлівка Запорізький район Запорізька область.  

 

ПРОТОКОЛ

позачергового засідання комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій Петро-Михайлівської сільської ради (в режимі онлайн-засідання) від 16.10.2021 р. с.Петро-Михайлівка №31

Головуючий - сільський голова С.ТИЩЕНКО.

Секретар комісії -І. БУБНОВА

Присутні: члени комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій Петро-Михайлівської сільської ради.

Порядок денний:

1. Про епідемічний стан на території Петро-Михайлівської сільської ради пов’язаний з поширенням гострої респіраторної хвороби СОVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-СоV-2.

Доповідач'. Лікар загальної практики сімейної медицини Л.ОЛІЙНИК.

2. Про виконання заходів щодо запобігання поширенню гострої респіраторної хвороби СОVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-СоV-2.

Доповідач: Заступник сільського голови з питань діяльності виконавчих органів сільської ради М. БУЛАНОВА.

З питання ПЕРШОГО порядку денного: «Про епідемічний стан на території Петро-Михайлівської сільської ради, пов’язаний з поширенням гострої респіраторної хвороби СОVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-СоV-2.

СЛУХАЛИ: Лікаря загальної практики сімейної медицини Л.ОЛІЙНИК.

ВИРІШИЛИ:

1. Прийняти до відома інформацію доповідача.

Рішення Комісії прийнято одноголосно.

З питання ДРУГОГО порядку денного: «Про виконання заходів щодо запобігання поширенню гострої респіраторної хвороби СОVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-СоV-2.

СЛУХАЛИ: Заступника сільського голови з питань діяльності виконавчих органів сільської ради М. БУЛАНОВУ.

ВИРІШИЛИ: Відповідно до пункту З5 постанови Кабінету Міністрів України від 09.12.2020 № 1236 (зі змінами) рішенням Державної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій від 15.10.2021 № 38, протоколу позачергового засідання регіональної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій Запорізької області від 15.10.2021 №30 з 00:00 18.10.2021 року на території Запорізької області встановлено «червоний» рівень епідемічної небезпеки.

1. Виконавчому комітету Петро-Михайлівської сільської ради в межах компетенції забезпечити безумовне виконання на території ПетроМихайлівської сільської ради обмежувальних протиепідемічних заходів, передбачених пунктами 3 та З5 постанови Кабінету Міністрів України від 09.12.2020 № 1236 «Про встановлення карантину та запровадження обмежувальних протиепідемічних заходів з метою запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби СОУГО-19, спричиненої коронавірусом 8АЯ8-СоУ-2» (зі змінами, з урахуванням змін внесеними постановою Кабінету Міністрів України від 11.10.2021 р. № 1066 «Про внесення змін до постанови Кабінету Міністрів України від 9 грудня 2020 р. № 1236»).

Термін виконання: на період дії «червоного» рівня епідеміологічної небезпеки

2. Робочій (мобільній) групі з питань перевірки дотримання обмежувальних заходів об’єктами господарювання та фізичних осіб на території Петро-Михайлівської сільської ради посилити контроль за дотриманням протиепідемічних обмежень на території регіону.

Термін виконання: на період карантину

3. Відділу освіти, культури, молоді та спорту Петро-Михайлівської сільської ради відповідно до рішення Державної комісії з питань техногенноекологічної безпеки та надзвичайних ситуацій (протокол від 12.10.2021 № 37) та погіршенням епідеміологічної ситуації в країні, листа Міністерства освіти і науки України від 13.10.2021 №1/9-540та із урахуванням положень частини четвертої статті 10 Закону України «Про повну загальну середню освіту» опрацювати питання щодо запровадження в закладах загальної середньої освіти Петро-Михайлівської сільської ради канікул з 18.10.2021.

Термін виконання: негайно Рішення Комісії прийнято одноголосно.

Голова комісії                             С.ТИЩЕНКО

Секретар комісії                          І.БУБНОВА


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь