У Запорізькій області завершуються роботи з ремонту ділянки автодороги М-14 Одеса – Мелітополь – Новоазовськ

Дата: 04.11.2021 14:53
Кількість переглядів: 134

Фото без опису

Триває відновлення автодоріг Запорізької області за програмою Президента України “Велике будівництво”. Зараз Служба автомобільних доріг у Запорізькій області працює на автодорозі М-14. На  першій ділянці протяжністю 12 км завершено роботи по основному проїзду в рамках капітального ремонту.

У поточному році розпочато та триває  капітальний ремонт 5-ти ділянок автомобільної дороги міжнародного значення  з найбільшою інтенсивністю транспортного потоку  М-14 Одеса – Мелітополь – Новоазовськ (на м. Таганрог), яка йде вздовж  узбережжя Азовського  моря та  є частиною міжнародного транспортного коридору автомагістралі категорії  Е-58, що визначений Україною як національний і туристичний маршрут.  

Наразі в Бердянському районі тривають роботи з капітального ремонту двох ділянок автодороги М-14 загальною протяжністю 24,1 км. Роботи було розпочато у липні місяці поточного року. 

Зокрема, на сьогодні відновлення асфальтобетонного покриття по основному проїзду на ділянці автодороги М-14, км 580+000 – км 592 завершено. Підходять до фінішної прямої і роботи з влаштування верхнього шару асфальтобетонного покриття на другій ділянці автодороги М-14, км 592+000 – км 604+086, загальною протяжністю 12,1 км. Залишилося влаштувати 4,6 км ЩМА-20.

 

Департамент культури та інформаційної політики


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь