Денис Шмигаль: завдяки Програмі Президента відновилося будівництво автомагістралі через р. Дніпро в Запоріжжі

Дата: 04.11.2021 15:03
Кількість переглядів: 108

Фото без опису

Прем’єр-міністр Денис Шмигаль під час робочої поїздки до Запорізької області оглянув хід будівництва вантового мосту Автотранспортної магістралі через річку Дніпро в м. Запоріжжя.

«Магістраль через Дніпро в Запоріжжі вже стала символом-довгобудом міста. Упродовж років будівельні роботи тут були заморожені. Відсутність нових розв’язок перевантажує транспортну систему й гальмує економічний розвиток регіону. Завдяки програмі Президента «Велике будівництво» роботи на магістралі відновилися. На сьогодні будівництво продовжується посиленими темпами», — підкреслив Прем’єр-міністр.

Денис Шмигаль відзначив, що завершення магістралі розв’яже транспортну проблему міста, а також забезпечить надійний логістичний зв’язок між правим і лівим берегом Дніпра через острів Хортиця.

У 2020 році у присутності Президента України Володимира Зеленського було відкрито автомобільний рух по балковому мосту. Загалом проект автомобільної магістралі складається з шести транспортних розв’язок, у складі яких 27 штучних споруд.

На будівництво об’єкту зі спеціального фонду державного бюджету було виділено 3 млрд грн у 2020 році та 2,7 млрд грн у 2021 році.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь