До кінця року у Василівці відкриють ще два об’єкти “ВЕЛИКОГО БУДІВНИЦТВА”

Дата: 11.11.2021 12:45
Кількість переглядів: 295

Фото без опису

Голова Запорізької облдержадміністрації Олександр Старух провів робочу зустріч з міським головою Василівки Сергієм Каліманом. Обговорили питання боротьби з COVID-19, необхідності збільшення темпів вакцинації населення, початок опалювального сезону та реалізацію програми Президента України “Велике будівництво” на території Василівки.

Зокрема, однією з тем було завершення реконструкції приймального відділення Василівської центральної районної лікарні - воно є одним з дев’яти в Запорізькій області, які буде повністю оновлено за програмою “Велике будівництво”. 

На сьогодні основний обсяг робіт тут вже завершено, відділення навіть отримало важке медичне діагностичне обладнання. Але через помилки в проєктуванні зараз заклад потребує деякої переробки, аби відповідати концепції відділення екстреної (невідкладної) медичної допомоги.

Як зазначив Сергій Каліман, усунути недоліки і запустити відділення для повноцінної роботи планують до кінця поточного року.

Ще одним об’єктом “Великого будівництва”, який отримає Василівка цього року, стане стадіон фізкультурно-оздоровчого комплексу “Таврія”. Зараз реконструкція стадіону вийшла на заключну стадію - відкрити його обіцяють у найкоротший термін. 

  • Завдяки програмі Президента України “Велике будівництво” цього року у Василівському районі з’явилося одразу два високоякісні спортивні об’єкти - нещодавно відкрили мультифункціональний стадіон у Комишувасі, а невдовзі ще один стадіон запрацює у Василівці, - зазначив Олександр Старух.

Також під час робочої зустрічі Олександр Старух і Сергій Каліман обговорили проблеми опалювального сезону, способи покращення темпів вакцинації населення й інші актуальні питання розвитку території.

 

Департамент культури та інформаційної політики


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь