ЄРобота. В Запоріжжі учасники програми «Власна справа» отримали майже 5 млн грн

Дата: 26.12.2022 10:31
Кількість переглядів: 107

Фото без описуЗапоріжці більше п’яти місяців активно брали участь у грантовій програмі.

Упродовж цього часу 20 успішних бізнес проектів вже профінансовано на суму 4,9 млн. грн. З них 11 -  бізнес-проєкти внутрішньо переміщених осіб із Запорізької та Донецької областей.

Директорка Запорізького обласного центру зайнятості Ірина Дуднік розповідає:

  • Програма мікрогрантування охоплює різні сфери діяльності. Це і виробництво енергозберігаючих модульних будинків, які за державною програмою соціальної підтримки переселенців можуть стати новою затишною домівкою для осіб, що втратили житло через війну. І будівництво, реконструкція та капітальний ремонт будівель соціального призначення. Виробництво дров’яних печей та виготовлення паливних брикетів. Серед успішних бізнес-проектів можна виділити швейні виробництв, які у мирний час відшивали жіночий, чоловічий та дитячий одяг, а тепер спрямували свої зусилля на виготовлення військової форми, спорядження та амуніції для забезпечення потреб ЗСУ.

 Та найголовніше, що під час реалізації бізнес-планів, які отримали позитивний результат, планується створення 40 нових робочих місць.

 

Довідково:

Проект єРобота включає грантові програми, спрямовані на стимулювання підприємницької діяльності. Зокрема, це програми мікрогрантів на відкриття чи розвиток власного бізнесу, грантів на створення й розвиток переробних підприємств, закладки саду та виноградарства, тепличного господарства.

 

Якщо у Вас виникають питання, звертайтесь до «Сontact -центру» Запорізького обласного центру зайнятості за тел.0 800 33 67 28 або до телеграм каналу Підтримка ДСЗ  https://t.me/Pidtrumka_DCZ_Zaporizhzhia

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь