На базі Вільнянської районної філії Запорізького обласного центру зайнятості відбулося засідання «Круглого столу»

Дата: 09.02.2023 15:06
Кількість переглядів: 132

Фото без опису

Так, засідання «Круглого столу» відбулося за участі фахівця Головного управління Пенсійного фонду України в Запорізькій області Н.Бєрєснєвої та представників установ, організацій та підприємств.

Н.Бєрєснєва поінформувала, що з 01 січня 2023 року уповноваженим органом в системі загальнообов’язкового державного соціального страхування є Пенсійний фонд України.

Також під час зустрічі було розглянуто практичні питання щодо подання заяв-розрахунків для фінансування соціальних виплат. Н. Бєрєснєва наголосила, що подавати заяву разом з необхідними документами для призначення, перерахування, продовження та здійснення страхових виплат і соціальних послуг необхідно в в електронній формі через вебпортал е-послуг Пенсійного фонду України з використанням кваліфікованого електронного підпису чи електронної системи.

В свою чергу, заступник директора Вільнянської філії Т.Жуковська нагадала присутнім про зміни в законодавстві про зайнятості, під час воєнного стану, в роботі з роботодавцями та безробітними.

По завершенню зустрічі присутнім надано відповіді на запитання, поінформовано про роботу «гарячої» телефонної лінії, надано інформаційні буклети.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь