Гвардія Наступу: умови вступу

Дата: 22.02.2023 08:24
Кількість переглядів: 166

Фото без опису

В Україні триває набір до добровольчих бригад «Гвардії наступу». Це 8 штурмових бригад метою яких буде звільнення окупованих територій України та закріплення кордонів на 1991 рік. У межах кампанії набирають виключно добровольців, які пройдуть спеціальне навчання від загартованих боями професіоналів.

Для вступу до добровольчої бригади кандидат має бути в першу чергу мотивованим. Після подачі заявки необхідно пройти співбесіду та військово-лікарську комісію. Окрім стандартних вимог для вступу на контракт – доброволець має бути повнолітнім, мінімум з базовою освітою, мати достатню фізичну підготовку та психологічну стабільність. Кожен підрозділ може висувати додаткові умови в залежності від потреб. До служби не буде допущено осіб, які мають судимості.

Доєднатися до Гвардії наступу можна, подавши анкету на сайті http://storm.mvs.gov.ua/, або ж подати анкету через визначені Центри надання адміністративних послуг.

Отримати консультацію також можливо за телефоном гарячої лінії 080 010 00 20

У Запорізькій області працюють 2 ЦНАПи, у яких представники НГУ, ДПСУ та НПУ можуть відповісти на запитання та допомогти визначитись з підрозділом:

🔹Вознесенівський (Центральний) Центр надання адміністративних послуг м. Запоріжжя – бульвар Центральний, 27;

🔹Територіальний підрозділ Центру надання адміністративних послуг м. Запоріжжя по Хортицькому району – вул. Світла, 2/просп. Інженера Преображенського, 1.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь