Поліція #Запоріжжя нагадує жителям міста і області про діючі обмеження та заборони під час новорічних свят

Дата: 29.12.2023 13:52
Кількість переглядів: 59

Фото без опису

Поліція #Запоріжжя нагадує жителям міста і області про діючі обмеження та заборони під час новорічних свят

З метою посилення охорони публічної безпеки та порядку, недопущення вчинення злочинів та дотримання безпеки поліцейські посилили превентивні заходи. Правоохоронці закликають громадян бути обережними й дотримуватись правил, встановлених на період дії воєнного стану. Якщо виникла надзвичайна ситуація або вам необхідна допомога – телефонуйте на спецлінію 102.

Під час зимових свят правопорядок забезпечуватимуть збільшена кількість піших та автопатрулів поліцейських. Правоохоронці максимально задіють сили і засоби для того, щоб забезпечити публічну безпеку та порядок у новорічні дні.

Працівники поліції радять містянам уникати масового скупчення людей у громадських місцях, а зустрічати Новий рік вдома у колі рідних і друзів.

Нагадуємо, що комендантська година в новорічну ніч не скасовується. На території міста Запоріжжя та Запорізького району вона триває з 23:00 до 05:00. У цей час громадянам заборонено перебувати на вулицях та в інших громадських місцях без спеціальних перепусток і посвідчень. Виключенням є випадки слідування під час сигналу тривоги до укриттів і бомбосховищ.

Власники та адміністратори розважальних закладів (кафе, барів, ресторанів, клубів) також мають враховувати обмеження комендантської години під час планування режиму роботи.

Також наголошуємо на забороні використання піротехнічних засобів, вживанні алкоголю у громадських місцях та керуванні транспортними засобами у стані сп’яніння.

Поліція закликає не порушувати встановлених правил та не ігнорувати сигнали «Повітряна тривога». Пам’ятайте, що ворог підступний і може вдатися до будь-яких злочинних дій.

Бережіть себе та своїх близьких.

Наш Телеграм-канал: ➡️ https://t.me/police_zp_news/10559

#МВС #поліція #новини #безпека #stoprussia


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь