Поліція #Запоріжжя нагадує жителям міста і області про діючі обмеження та заборони під час новорічних свят

Дата: 29.12.2023 13:52
Кількість переглядів: 106

Фото без опису

Поліція #Запоріжжя нагадує жителям міста і області про діючі обмеження та заборони під час новорічних свят

З метою посилення охорони публічної безпеки та порядку, недопущення вчинення злочинів та дотримання безпеки поліцейські посилили превентивні заходи. Правоохоронці закликають громадян бути обережними й дотримуватись правил, встановлених на період дії воєнного стану. Якщо виникла надзвичайна ситуація або вам необхідна допомога – телефонуйте на спецлінію 102.

Під час зимових свят правопорядок забезпечуватимуть збільшена кількість піших та автопатрулів поліцейських. Правоохоронці максимально задіють сили і засоби для того, щоб забезпечити публічну безпеку та порядок у новорічні дні.

Працівники поліції радять містянам уникати масового скупчення людей у громадських місцях, а зустрічати Новий рік вдома у колі рідних і друзів.

Нагадуємо, що комендантська година в новорічну ніч не скасовується. На території міста Запоріжжя та Запорізького району вона триває з 23:00 до 05:00. У цей час громадянам заборонено перебувати на вулицях та в інших громадських місцях без спеціальних перепусток і посвідчень. Виключенням є випадки слідування під час сигналу тривоги до укриттів і бомбосховищ.

Власники та адміністратори розважальних закладів (кафе, барів, ресторанів, клубів) також мають враховувати обмеження комендантської години під час планування режиму роботи.

Також наголошуємо на забороні використання піротехнічних засобів, вживанні алкоголю у громадських місцях та керуванні транспортними засобами у стані сп’яніння.

Поліція закликає не порушувати встановлених правил та не ігнорувати сигнали «Повітряна тривога». Пам’ятайте, що ворог підступний і може вдатися до будь-яких злочинних дій.

Бережіть себе та своїх близьких.

Наш Телеграм-канал: ➡️ https://t.me/police_zp_news/10559

#МВС #поліція #новини #безпека #stoprussia


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь