Група компаній DroneUА - провідний український оператор безпілотного обладнання і дронів, пропонує розглянути можливість співпраці з їх компанією

Дата: 30.01.2024 15:31
Кількість переглядів: 80

Фото без опису ГрупаФото без опису

компаній DroneUА - провідний український оператор безпілотного обладнання і дронів,  пропонує розглянути можливість співпраці з їх компанією.
       Спеціалізується на постачанні офіційних товарів як відомих світових брендів DJI, iFlight,  Сhasing, АUTEL, так і вітчизняних виробників. Також вони  є виробником FPV-дронів та розробником технологічних рішень у сфері використання дронів із задіянням технологій ініціювання вибуху, також створення пасток для перешкоди протидії дронам. На сьогодні вони мають великий досвід реалізованих контрактів на постачання дронів, комплектуючих, систем виявлення і протидії БПЛА та супутнього технологічного обладнання у військові частини, бойові підрозділи та для Міністерства Оборони України. З метою максимально оперативного виконання постачаньвони підтримують складські запаси по переважній більшості асортименту.
       Додатково  мають досвід проведення цивільних навчань пілотуванню для підготовки операторів БПЛА. Співпрацюючи з DroneUА, ви отримаєте комплексний клієнтський сервіс: від кваліфікованих консультацій при виборі обладнання, до підготовки супровідної документації та навчання, і закінчуючи післяпродажним обслуговуванням, сервісними послугами та гарантіями від виробника.   

Контактна особа:
Біляєв Микита, представник DroneUА
+38(063) 659-21-89 е-mail: biliaievmykyta@drone.ua


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь