Група компаній DroneUА - провідний український оператор безпілотного обладнання і дронів, пропонує розглянути можливість співпраці з їх компанією

Дата: 30.01.2024 15:31
Кількість переглядів: 72

Фото без опису ГрупаФото без опису

компаній DroneUА - провідний український оператор безпілотного обладнання і дронів,  пропонує розглянути можливість співпраці з їх компанією.
       Спеціалізується на постачанні офіційних товарів як відомих світових брендів DJI, iFlight,  Сhasing, АUTEL, так і вітчизняних виробників. Також вони  є виробником FPV-дронів та розробником технологічних рішень у сфері використання дронів із задіянням технологій ініціювання вибуху, також створення пасток для перешкоди протидії дронам. На сьогодні вони мають великий досвід реалізованих контрактів на постачання дронів, комплектуючих, систем виявлення і протидії БПЛА та супутнього технологічного обладнання у військові частини, бойові підрозділи та для Міністерства Оборони України. З метою максимально оперативного виконання постачаньвони підтримують складські запаси по переважній більшості асортименту.
       Додатково  мають досвід проведення цивільних навчань пілотуванню для підготовки операторів БПЛА. Співпрацюючи з DroneUА, ви отримаєте комплексний клієнтський сервіс: від кваліфікованих консультацій при виборі обладнання, до підготовки супровідної документації та навчання, і закінчуючи післяпродажним обслуговуванням, сервісними послугами та гарантіями від виробника.   

Контактна особа:
Біляєв Микита, представник DroneUА
+38(063) 659-21-89 е-mail: biliaievmykyta@drone.ua


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь