Проведення громадського обговорення (опитування)

Дата: 19.04.2024 09:31
Кількість переглядів: 81

Додаток 2

до рішення Петро-Михайлівської сільської ради

від 18.04.2024 року № 3

 

 

Шановні мешканці Дніпровського старостинського округу

Петро-Михайлівської громади!

 

Повідомляємо, що на виконання Закону України «Про засудження та заборону пропаганди російської імперської політики в Україні та деколонізацію топонімії» від 21.03.2023 року №3005-ІХ, відповідно до листа Запорізької районної державної адміністрації Запорізької області від 05.02.2024 року №0777/01-32 «Про надання інформації щодо перейменування географічних об’єктів», згідно інформації з Державного реєстру географічних назв потребує перейменування ботанічний заказник Балка «Чапаївка», який знаходиться на території Дніпровського старостинського округу Петро-Михайлівської сільської ради між селами Дніпровка та Тарасівка.

Для проведення громадського обговорення обрано формат онлайн опитування, тому що під час дії воєнного стану заборонено проведення мирних зборів громадян.

Рішенням Петро-Михайлівської сільської ради від 18.04.2024 року № 3 «Про проведення громадського обговорення та голосування щодо перейменування ботанічного заказника Балка «Чапаївка» Петро-Михайлівської сільської ради шляхом онлайн опитування у окремо створеній групі у застосунку Viber та використовуючи програмне забезпечення для адміністрування опитування Google форми.

Просимо мешканців сіл Дніпровка та Тарасівка проголосувати згідно наданого переліку запропонованих назв.

Терміни проведення громадського обговорення та голосування з 20.04.2024 року по 24.04.2024 року.

Після цього буде оприлюднено результати онлайн опитування та передано проект рішення на сесію Петро-Михайлівської сільської ради для затвердження нової назви ботанічного заказника.

 

 

 

 

 

 

 

 

Додаток 2

до рішення Петро-Михайлівської сільської ради

від 18.04.2024 року № 2

 

Шановні мешканці вулиці Матросова села Петро-Михайлівка

Петро-Михайлівської громади!

 

Повідомляємо, що на виконання Закону України «Про засудження та заборону пропаганди російської імперської політики в Україні та деколонізацію топонімії» від 21.03.2023 року №3005-ІХ, відповідно до листа роз’яснення Українського інституту національної пам’яті від 06.12.2023 року №2088/2.2-08-23 потребує перейменування вулиця Матросова села Петро-Михайлівка, подвиг Матросова було здійснено під час Другої світової війни на території сучасної РФ, тому до території України і окремо території Петро-Михайлівської сільської ради не має ніякого відношення.

Для проведення громадського обговорення та голосування обрано формат онлайн опитування, тому що під час дії воєнного стану заборонено проведення мирних зборів громадян.

Рішенням Петро-Михайлівської сільської ради від 18.04.2024 року № 2 «Про проведення громадського обговорення та голосування щодо перейменування вулиці Матросова села Петро-Михайлівка шляхом онлайн опитування» оголошується проведення громадського обговорення та голосування щодо перейменування вулиці Матросова села Петро-Михайлівка шляхом онлайн опитування у окремо створеній групі у застосунку Viber та використовуючи програмне забезпечення для адміністрування опитування Google форми.

Просимо мешканців вулиці Матросова проголосувати згідно наданого переліку запропонованих назв.

Терміни проведення громадського обговорення та голосування з 20.04.2024 року по 24.04.2024 року.

Після цього буде оприлюднено результати онлайн опитування та передано проект рішення на сесію Петро-Михайлівської сільської ради для затвердження нової назви вулиці.

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь