З Днем матері!

Дата: 12.05.2024 09:30
Кількість переглядів: 70

Фото без опису

🌿🌹🌿🌹🌿🌹🌿 Всіх хто носить почесне ім'я Мама вітаємо зі святом!🌻

🩵💛 Сьогодні, 12 травня 2024, ми відзначаємо особливе свято - День Матері- одне із найзворушливіше і найласкавіше весняне свято!

💕«Матуся – наша найближча і найрідніша людина до останку. Від неї ми отримуємо і саме життя, і все, що за цим слідує, - силу, любов, упевненість в собі».

💖Немає нічого сильнішого за мамину молитву і немає любові вищої і жертовнішої за материнську, довічної, непідкупної, істинної.

💕🙏Материнські щирі щоденні молитви допомагають сьогодні вистояти нашим захисникам на рубежах України та зберігати віру у мирне майбутнє.

💖🙏Дякуємо матерям, чиї сини і дочки боронять нашу державу від російського агресора. Ваша сила, витримка, стійкість і терпіння такі ж важливі на фронті як зброя.

💖Висловлюємо слова підтримки та вдячності матерям наших загиблих Героїв. Ніщо не зменшить Ваш біль від втрати, ніякі слова не загоять рану. Доземний уклін Вам!

💖Також найщиріші слова подяки адресуємо всім матерям та жінкам, які стали турботливими неньками для своїх дітей.

💖В день матері щиро бажаємо 🍀 нехай будуть з 💐Вами здоров'я та сила, Хай доля буде ласкава і щира! 🌿Щоб ніколи не знали ви втоми! Хай мир і злагода будуть у домі. 🌹Хай Господь дарує надію й тепло на довгі літа, на щастя й добро!🌺🌿🌺🌿🌺🌿🌺


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь