Оголошення про збір ідей проєктів

Дата: 18.01.2024 08:58
Кількість переглядів: 26

 

Фото без опису

ОГОЛОШЕННЯ ПРО ЗБІР ІДЕЙ ПРОЄКТІВ

до Плану відновлення та розвитку

 Петро-Михайлівської сільської територіальної громади на період до 2027 року

 

Відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 18 липня 2023 року  №731 «Про затвердження порядків з питань відновлення та розвитку регіонів і територіальних громад» Петро-Михайлівська сільська рада розробляє План відновлення та розвитку Петро-Михайлівської сільської територіальної громади на період до 2027 року (далі - План).

Важливим етапом розробки Плану є пропозиції з боку представників громади (юридичних та фізичних осіб) щодо ідей проєктів, які дозволять сформувати операційну частину Плану. Ідеї проєктів, поданих активними громадянами буде розглянуто, проаналізовано та пріоритезовано робочою групою з розробки Плану. За результатами цієї роботи будуть визначені джерела фінансування найважливіших для громади проєктів.

Запрошуємо усіх зацікавлених у розвитку Петро-Михайлівської громади, представників місцевого самоврядування, місцевих органів державної влади, громадські організації, установи та організації усіх форм власності запропонувати ідеї проєктів, які дозволять реалізувати завдання Плану.

 

Проєктні ідеї обов’язково повинні відповідати таким критеріям:

1.   Проєкт має бути спрямованим на розвиток одного із трьох пріоритетів та відповідати цілям розвитку громади (Додаток 1).

2.    Вигоду від реалізації проєкту має отримувати громада вцілому або група (категорія) не пов’язаних між собою вигодонабувачів (певна категорія мешканців, громадський сектор тощо).

3.    Строки реалізації проєкту не можуть перевищувати 5 років (до 2027 року).

4.    Пропозиція ідеї проєкту має бути представлена у відповідній Формі (Додаток 2) та надана до сільської ради до 25 січня 2024 року.

Заповнені форми просимо надсилати на e-mail: pm.gromada@ukr.net                                               з поміткою «Проєкти до Плану відновлення».


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь