Новини

13 Жовтня, 2021 р., 10:36
Сьогодні під головуванням заступника голови Запорізької обласної державної адміністрації Едуарда Брутмана відбулося засідання регіональної комісії з питань оцінки та відбору проєктів, які реалізуються за кошти державного Фонду регіонального розвитку. Члени комісії погодили спільні пропозиції Управління капітального будівництва та інших структурних підрозділів щодо перерозподілу коштів між проєктами, які вже затверджено до фінансування за кошти ДФРР.
13 Жовтня, 2021 р., 10:29
В межах ініційованої Президентом України Володимиром Зеленським програми «Велике будівництво» вже реконструйовано і побудовано 215 шкіл і дитячих садочків по всій країні. Глава держави вважає освіту пріоритетом для України, а створення комфортних і безбар’єрних освітніх просторів – однією з умов її розвитку.
13 Жовтня, 2021 р., 10:28
Мостобудівники змонтували першу секцію прогонової будови низової частини вантового мосту (споруда № 10-н). 
12 Жовтня, 2021 р., 10:42
На засіданні комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій у форматі zoom-конференції обговорили ускладнення епідеміологічної ситуації та план дій в умовах пандемії у регіоні.
08 Жовтня, 2021 р., 14:51
Пенсіонери Запорізької області можуть отримати щеплення від коронавірусу у відділеннях «Укрпошти». Про це повідомив заступник голови облдержадміністрації Едуард Брутман.
01 Жовтня, 2021 р., 14:34
З нагоди свята та за багаторічну сумлінну працю, високий професіоналізм, відданість обраній справі, активну громадську позицію, вагомий особистий внесок у виховання підростаючого покоління і соціально-економічний розвиток Петро-Михайлівської сільської об’єднаної територіальної громади та з нагоди Дня працівників освіти нагороджена Почесною Грамотою Запорізької обласної ради директор Тернівського навчально-виховного комплексу СОБОЛЬ ІРИНА АНАТОЛІЇВНА.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь