Новини

22 Лютого, 2021 р., 14:41
В ході виїзної акції 22 лютого 2021 року до Петро-Михайлівської ОТГ представники Вільнянської районної філії Запорізького ОЦЗ зустрілись з працівниками сільської ради, мешканцями сіл об’єднаної територіальної громади та роботодавцями, які знаходяться на території громади.
12 Лютого, 2021 р., 16:01
Дистанційні комунікації служби зайнятості для вас
11 Лютого, 2021 р., 15:52
Серед усіх категорій працівників керівники заслуговують особливої уваги. Вони ухвалюють важливі управлінські рішення та уповноважені врегульовувати кадрові питання. Знання трудових прав і обов’язків керівників є запорукою злагодженого функціонування підприємства та дотримання інтересів усіх членів трудових колективів. На топ-менеджерів поширюються всі основні трудові гарантії, хоча специфіка їх діяльності зумовлює певні винятки і доповнення. Державний центр зайнятості звертає увагу на 5 нюансів регулювання праці керівників підприємств, установ і організацій.
11 Лютого, 2021 р., 15:45
Робоча зустріч у Вільнянській райдержадміністрації
11 Лютого, 2021 р., 15:34
- Філософія сьогоднішньої влади – те, щоб ми починали об’єкт 1 січня і намагались вже 31 грудня передати його людям. Це правильний підхід. Раніше будівництво могло розтягуватись на 10  – 20 років. Наприклад, запорізькі мости будуються вже 16 років. 
09 Лютого, 2021 р., 16:39
З ініціативи Президента України Володимира Зеленського у вівторок підписано Меморандум про взаєморозуміння щодо врегулювання проблемних питань у сфері централізованого постачання теплової енергії та постачання гарячої води громадянам України, що забезпечить стале проходження цього опалювального сезону та підготовку до наступного.
05 Лютого, 2021 р., 11:54
04 лютого 2021 року у залі засідань Петро-Михайлівської сільської ради відбулась зустріч сільського голови Петро-Михайлівської сільської ради Тищенко Світлани Миколаївни з начальником  Вільнянського відділу камеральних перевірок управління з питань виявлення та опрацювання податкових ризиків Головного управління ДПС у Запорізькій області Кроль Михайлом Анатолійовичем. Під час зустрічі обговорювалось питання наповнення бюджету Петро-Михайлівської територіальної громади податками та зборами з фізичних осіб та проведення каиеральних перевірок. Крім того, завідувач Вільнянського сектору по роботі з податковим боргом Анастасьєва Світлана Василівна повідомила про наявність податкового боргу фізичних осіб на території Петро-Михайлівської сільської ради.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь