Новини

05 Жовтня, 2018 р., 08:28
Дорогі працівники освіти, ветерани педагогічної праці та молоді педагоги! Прийміть найтепліші та щирі вітання з професійним святом - Днем вчителя! Учитель у всі часи залишається опорою суспільства і держави. Саме в його руках майбутнє країни, майбутнє нових поколінь. Якими виростуть наші діти, яке суспільство вони будуватимуть, які моральні цінності будуть сповідувати, багато в чому залежить від таланту і особистості вчителя. Шановні вчителі! Бажаємо Вам у цей святковий день гарного настрою! Нехай теплі слова і добрі почуття ваших учнів зігрівають ваші серця. Міцного вам здоров'я, щастя, благополуччя і радості нових успіхів!
03 Жовтня, 2018 р., 10:23
    29 вересня 2018 року з нагоди святкування Дня села Петро-Михайлівка відбувся святковий концерт. Свято почалось з привітання сільського голови Петро-Михайлівської сільської ради Малика Олександра Васильовича та директора ПрАТ «Петро-Михайлівське» Прядка Ігора  Миколайовича.  Далі свято продовжив виступ запрошеного  колективу Театр мініатюр «Браво» м.Вільнянськ. Для  дітей був запрошений ігровий дитячий майданчик: батути, тир, солодка вата, попкорн, продаж іграшок. Сільською радою було організовано: безкоштовне частування для дітей та дорослих, безпрограшну  лотерею, танцювально-розважальна програма (жива музика). ПрАТ  «Петро-Михайлівське» пригостили дітей безкоштовним морозивом та соками. Мешканці села організували продаж виробів домашнього приготування. Під час святкування була представлена виставка робіт Баштаник Раїси Олександрівни. Свято відбулось завдяки спонсорській допомозі місцевих підприємств, а саме: ПрАТ «Петро-Михайлівське», ФГ «Нєга», «ХладарТехСоюз», ФОП «Пташка І.О.».
02 Жовтня, 2018 р., 17:04
28 вересня 2018 року відбулось свято з нагоди 75 –річчя переправи в районі с.Петро-Свистунове – с.Губинське та 75 річчя визволення с. Петро-Свистунове від німецько-фашистських загарбників. Був запрошений воєнний оркестр з міста Запоріжжя. Свято розпочалось з Гімну України у виконанні воєнного оркестру. Потім виступив в.о. старости сіл Дніпровка, Петро-Свистунове, Ясинувате, Орлівське, Перун, Тарасівка, який привітавши всіх, нагадав про ті події, які відбувались в роки війни та зачитав тематичний вірш. Після привітання відбулось покладання квітів до братської могили с.Петро-Свистунове. Концертна програма  була підготовлена вчителями та учнями Комунальної організації "Дніпровська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів" Петро-Михайлівської сільської ради. Мешканцями  с.Петро-Свистунове було організоване безкоштовне частування: уха, польова каша та пиріжки. Свято відбулось завдяки спонсорській допомозі керівників сільськогосподарських підприємств Назарчука Г.В., Пилипенко А.В, Халепіна К.К., Халепіна К.В, Доновської Л.С., місцевих рибалок та мешканців с.Петро-Свистунове.
27 Вересня, 2018 р., 13:40
    Прийміть наші вітання з професійним святом вихователів і всіх працівників дошкільної освіти. Цей день є прекрасною нагодою побажати вам професійних успіхів, удачі у всіх починаннях, відмінного здоров’я і радості від роботи. Нехай ваші вихованці завжди ставляться до вас з любов’ю і повагою, їх батьки цінують вашу працю.
26 Вересня, 2018 р., 11:07
Державна служба зайнятості
24 Вересня, 2018 р., 11:37
      23 вересня 2018 року відбулося свято «День села Дніпровка». На святі були присутні Сільський голова Петро-Михайлівської сільської ради Малик О.В., в.о. старости сіл Дніпровка, Петро-Свистунове, Ясинувате, Орлівське, Перун, Тарасівка – Деркач М.С., представники ТОВ агрофірми «Жовтневий», представник партії «Наш край» - Дончик Т.Г.
18 Вересня, 2018 р., 14:54
ВСЕУКРАЇНСЬКИЙ ГРОМАДСЬКИЙ РУХ «СИЛА ПРАВА»
13 Вересня, 2018 р., 13:40
                       За інформацією Вільнянського РЕМ

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь