Новини

04 Серпня, 2021 р., 12:46
Як повідомила присутнім на нараді координаторка вакцинальної кампанії в області Марина Колерова, в регіоні зроблено понад 117 тисяч щеплень. З них повністю завершили курс вакцинації 66 тисяч людей. Щодня медики роблять близько 5 тисяч щеплень, але потужності медичної системи дозволяють робити до 11 тисяч.
04 Серпня, 2021 р., 12:42
На Всеукраїнському форумі “Україна 30” під час презентації заходів до Дня Незалежності України Міністр культури та інформаційної політики України Олександр Ткаченко розповів про мистецькі заходи, визначні проекти для України, а також презентував Цифрову мапу подій.
03 Серпня, 2021 р., 16:17
Сьогодні, 3 серпня, заступник голови облдержадміністрації Едуард Брутман ознайомився з роботою пункту вакцинації у міській лікарні №8, яка знаходиться у Шевченківському районі м. Запоріжжя.
03 Серпня, 2021 р., 16:04
Вже сьогодні у  Мелітополі в оновленій у рамках програми Президента України «Велике будівництво» лікарні невідкладних станів прийматимуть перших пацієнтів на сучасному рентген-апараті Calypso MTOes. Голова Запорізької ОДА Олександр Старух під час робочої поїздки до Мелітопольського району особисто оглянув стан підготовки лікарні та пересвідчився, що сучасна медтехніка здатна якісно лікувати громадян.
03 Серпня, 2021 р., 16:03
В рамках реалізації проєктів “Великого будівництва” ремонтники дійшли до оновлення мосту через річку Малий Утлюк, що розташований на км 437+695 міжнародної автодороги державного значення М-18 Харків - Сімферополь - Алушта - Ялта, за перехрестям з дорогою на Кирилівку в напрямку Херсонської області.
03 Серпня, 2021 р., 13:09
Після телефонної розмови Президента Володимира Зеленського з директором-розпорядником Міжнародного валютного фонду Крісталіною Георгієвою, яка відбулася минулого тижня, Україна отримає від МВФ понад 2,7 млрд дол. США безоплатно та без жодних додаткових умов.
03 Серпня, 2021 р., 13:07
Сьогодні, перебуваючи з робочою поїздкою у Мелітополі, голова Запорізької облдержадміністрації Олександр Старух відвідав пункт масової вакцинації громадян.
03 Серпня, 2021 р., 12:57
Ремонт автомобільної дороги Т-08-20 “Якимівка-Кирилівка" розпочали на початку травня, а сьогодні роботи виходять на фінішну пряму.
03 Серпня, 2021 р., 09:08
Регіональна комісія Запорізького відділення повідомляє, що УКРАЇНСЬКИЙ ДЕРЖАВНИЙ ФОНД ПІДТРИМКИ ФЕРМЕРСЬКИХ ГОСПОДАРСТВ (Укрдержфонд) оголошує конкурс на отримання фінансової підтримки на поворотній основі за бюджетною програмою «Надання кредитів фермерським господарствам».
03 Серпня, 2021 р., 09:07
Президент Володимир Зеленський презентував заходи до ювілейного Дня Незалежності України.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь