Новини

07 Липня, 2021 р., 16:12
Серед найпоширеніших причин пожеж є необережне поводження з вогнем поблизу ланів та місць скиртування – це куріння, розпалювання багать, дитячі пустощі з вогнем, несправність сільськогосподарської техніки, відсутність іскрогасників, порушення вимог технологічного процесу. Щоб запобігти лиху, треба суворо дотримуватися правил пожежної безпеки та вимог державного нагляду у сфері пожежної безпеки. ЗБИРАННЯ  ВРОЖАЮ
07 Липня, 2021 р., 15:10
«Вже більше трьох років фахівці Запорізької служби зайнятості надають роботодавцям та шукачам роботи послуги з підбору персоналу по типу рекрутинга.
05 Липня, 2021 р., 10:27
Діти-сироти, діти, позбавлені батьківського піклування, діти які перебувають в складних життєвих обставинах, діти з особливими освітніми потребами та діти з інвалідністю зможуть отримувати якісні соціальні послуги та інклюзивну освіту за місцем їх проживання - у територіальній громаді. Таке завдання визначають зміни до Національної стратегії реформування системи інституційного догляду та виховання дітей на 2017-2026 роки (далі - Стратегія), ухвалених Урядом за ініціативи Міністерства соціальної політики України. Ці зміни були підготовлені в рамках проекту “Модернізація системи соціальної підтримки населення”, який реалізується Мінсоцполітики за підтримки Світового банку.
30 Червня, 2021 р., 16:03
       Якщо не зареєстровані платниками ПДВ філії та інші структурні підрозділи платника податку самостійно здійснюють постачання товарів/послуг та проводять розрахунки з постачальниками/споживачами, то зареєстрований платник ПДВ, до складу якого входять такі структурні підрозділи, може делегувати їм право складання податкових накладних.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь