Новини

15 Червня, 2021 р., 12:27
Літо – це пора відпочинку дітей і особливої відповідальності дорослих за їх життя і здоров’я. З настанням літа гостро постає питання про організацію дитячого дозвілля. Період літніх канікул – це час, коли дітей підстерігає безліч небезпек. Відсутність батьківського нагляду та велика кількість вільного часу не завжди йде на користь дітям.
15 Червня, 2021 р., 09:25
Статистика загиблих у воді вражає, адже від початку першого літнього місяця на водних об’єктах України вже загинуло 8 дітей...
09 Червня, 2021 р., 16:16
 Для створення нормальних умов експлуатації електричних мереж, посилення пожежної безпеки, запобігання нещасним випадкам від впливу електричного струму відповідно до п. 5 Правил охорони електричних мереж, затверджених постановою Кабінету Міністрів України від 04.03.97р. № 209 (далі - Правила) відводяться земельні ділянки, встановлюються охоронні зони електричних мереж, мінімально допустимі відстані від електричних мереж до будинків, споруд, дерев, а також від проводів повітряних ліній електропередачі (далі - ПЛ) до земельної і водної поверхні, прокладаються просіки в лісних масивах і зелених насадженнях.
09 Червня, 2021 р., 16:04
 З настанням пожежонебезпечного періоду різко зростає ймовірність загорання лісів, торфовищ та сільгоспугідь.
09 Червня, 2021 р., 15:53
ПРЕЗИТАНЦІЯ НА  НЕРУХОМІСТЬ  У 2021 РОЦІ
09 Червня, 2021 р., 15:51
З 23 серпня кожна організація прийматиме цифрові паспорти в Дії. Відтепер вони на рівні закону мають таку ж юридичну силу, як і їхні пластикові чи паперові аналоги. Це ще один дуже важливий крок у побудові цифрової держави та входження в режим без паперів. 
08 Червня, 2021 р., 12:55
          З метою підвищення кваліфікації працівників ДНЗ «Полтавський центр ПТО ДСЗ» проводить безкоштовну трансляцію вебінару на тему: «Профілактика емоційного вигорання. Мотивація професійної діяльності», яка відбудеться 15 червня з 14:00 до 15:00.
08 Червня, 2021 р., 08:57
 Платник податку на прибуток відвантажив товари, оплату за які вже отримав на спрощеній системі оподаткування: які наслідки?

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь